| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Amber

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 12:15 pm Temat postu: |
|
|
magdasg1 - super klatki! Jak dla mnie to najładniejsza klatka jaką do tej pory widziałam. Bardzo estetycznie i z gustem, przemyślane. To jest naprawdę willa dla prosiaków
Aniuś- ta wykładzinka to najprawdopodobniej drybed, moje też taką mają i sobei bardzo chwalę, a i porsiaki ją lubią bo jest milutka i cieplutka.
No i jest super, bo moga sisusiać na to a siuśki przelatują pod spód do wchlaniajacej ściółki, a kocyk pozostaje suchy. Jedynie co to kupki trzeba sprzątać, jak z każdej wykładziny. co jakiś czas wystarczy wyprać, szybko schnie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdasg1

|
Wysłany: Pią Lut 05, 2010 12:55 pm Temat postu: |
|
|
Aniuś bardzo się przyczyniłaś do tego, aby klatka wyglądała tak jak chciałam Co do wykładzinki, jak już zauważyła Amber to dry bed, dla mnie rewelacja. Kupki wystarczy pozmiatać zmiotką na szufelkę i już jest czysto, raz na tydzień go piorę i po odwirowaniu jest suchy. Pod spód wsypuję żwirek, wielka oszczędność bo tylko wymiatam ten mokry, a resztę wykorzystuję ponownie, uzupełniając tylko braki. W domu nie walają się wszędzie trociny, dziewczyny mają zawsze sucho i mięciutko. Nie tylko prosiaki polubiły ten kocyk, mója suczka też takowy posiada Bardzo dziękuję za miłe słowa dotyczące mojej klatki Chciałam aby prosiaki miały przytulnie a my estetycznie bo klatka stoi w salonie  _________________

...jeśli mnie oswoisz, będziemy potrzebni jeden drugiemu. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
pinaaa

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
aménité

|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 7:35 pm Temat postu: |
|
|
O świetna, wszechstronna klatka Tylko pogratulować ładnego urządzenia! _________________
Piszę poprawnie po polsku.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
gruba

|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 10:59 pm Temat postu: |
|
|
wow ale chawira na poprzedniej stronie hehe prawdziwa willa, ja mam pomysl na podwiszenie tak jakby pudelka do ktorego bedzie mogl swiniaczek wchodzic po schodkach _________________

8.07.10r- 770 g
23.07.10r-850 g |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdasg1

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 7:54 pm Temat postu: |
|
|
pinaaa super klatka bardzo ładnie zagospodarowana:) _________________

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdasg1

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 12:06 pm Temat postu: |
|
|
Dzisiaj w domku moich pannic małe przemeblowanie Wczoraj od Aniuś przyszła paczuszka i nie mogłam się powstrzymać aby zmienić prosiaczkom wystrój Dziewczynki musiały na jeden dzień emigrować do sypialni, ale jutro znów ich domek stanie na honorowym miejscu w salonie
A oto nowa aranżacja ich klatki.

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tusiak

|
Wysłany: Wto Lut 23, 2010 12:32 pm Temat postu: |
|
|
Ślicznie, kwiatkowo i dziewczęco, jak na świnkowe panny przystało
Ja miałam ten domek drewniany, ale został wyrzucony, Chowder zrobił sobie na piętrze toaletę Nie muszę mówić co się działo w środku szkoda, bo miały naprawdę ładnie..
Teraz kupiłam nowy, ale już pojedynczy (nigdy więcej piętrowych) i czekam na paczuszkę z akcesoriami do powieszenia.
PS. Ja ściągnęłam te schodki do domku, bo moje notorycznie ją odczepiały, spokojnie sobie radzą ze wskakiwaniem na górę, a miejsca jest o wiele więcej  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pola

|
Wysłany: Sro Lut 24, 2010 10:31 am Temat postu: |
|
|
Hmm, gdzie wy kupiłyście ten domek ?
Fajny jest .
Klateczka super. _________________ Tutusiu mój najukochańszy... {*}.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pola

|
Wysłany: Pon Mar 01, 2010 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Klatka Limo i Babe .
Sorki za jakość fotek .
Pod pieterkiem:
- z lewej 4 warstwy polaru
- z prawej rózowe futerko
Różowe na dole to tunelik mojej roboty, Na pięterku wiszący domek równiez Hand Made .
Dopiero co po sprzataniu,wiec zwirek juz ladnie sie ulozyl, dosypałam jeszcze i nie ma pustych miejsc tak jak koło polarka na fotce .
 _________________ Tutusiu mój najukochańszy... {*}.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tusiak

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 7:51 pm Temat postu: |
|
|
To teraz nowa odsłona mojego imperium dla prosiąt
Doszły dzisiaj wspaniałości od Aniuś więc wstawiam
Władca hamaka:
Wrażliwiec w domku:
Nieśmiało zaglądam:
Mieszkanko
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Clarysa

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdasg1

|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 11:59 pm Temat postu: |
|
|
Tusia-Widać,że prawdziwi mężczyźni zamieszkują ten apartament Super klatka dla super świnek
Pola- Ale jesteś pomysłowa, fajnie mają Twoje dziewczynki  _________________

...jeśli mnie oswoisz, będziemy potrzebni jeden drugiemu.
Ostatnio zmieniony przez magdasg1 dnia Sro Mar 03, 2010 12:17 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
magdasg1

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 12:15 am Temat postu: |
|
|
| Tusiak napisał: | Ślicznie, kwiatkowo i dziewczęco, jak na świnkowe panny przystało
Ja miałam ten domek drewniany, ale został wyrzucony, Chowder zrobił sobie na piętrze toaletę Nie muszę mówić co się działo w środku szkoda, bo miały naprawdę ładnie..
Teraz kupiłam nowy, ale już pojedynczy (nigdy więcej piętrowych) i czekam na paczuszkę z akcesoriami do powieszenia.
PS. Ja ściągnęłam te schodki do domku, bo moje notorycznie ją odczepiały, spokojnie sobie radzą ze wskakiwaniem na górę, a miejsca jest o wiele więcej  |
Ja już czekam aż mi przyślą plastikowy domek, zakupiłam takowy w sklepie internetowym .Moje dziewczyny też zapaskudziły pięterko i powstały zacieki nie do wyszorowania. Ja jestem zwolenniczką przedmiotów które można wyszorować i wyparzyć, dlatego zamieniam drewno na plastik. Opowiem o zaletach i wadach jak przetestują go moje świnki  _________________

|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pola

|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 7:49 am Temat postu: |
|
|
| magdasg1 napisał: | Tusia-Widać,że prawdziwi mężczyźni zamieszkują ten apartament Super klatka dla super świnek
Pola- Ale jesteś pomysłowa, fajnie mają Twoje dziewczynki  |
Dziękuje .
Ps. To chłopaczki, hehe . _________________ Tutusiu mój najukochańszy... {*}.
 |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|